FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN

Megrendelésed az áru átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki. Kizárólag az átvételi ponton lehetséges: HIGH5 ügyfélszolgálat – 8900, Zalaegerszeg, Jákum Ferenc út 28/C.

FIZETÉS UTÁNVÉTTEL

Megrendelésed az áru kiszállításakor a DPD futárszolgálatnak készpénzben egyenlítheted ki.

FIZETÉS ELŐRE UTALÁSSAL

Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendeléskor egy díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatunk.

FIZETÉS PAYLIKE (Online bankkártya ) rendszer segítségével

 

Ez a fizetési rendszer minden biztonsági előírásnak eleget tesz, a cég kulcsfontosságúnak tartja a kártyaadatok védelmét.  Minden adatbiztonsági és törvényi megfelelésnek eleget téve, a bankkártya társaságok által előírt PCI DSS minősítést is magáénak tudja.

A Paylike használata ingyenes, rejtett költségek nélkül vásárolhat már mobilról, bármely böngészővel használható a fizetőkapu.
Egyaránt fizethetsz Electron, MasterCard, Visa, Maestro, American Express kártyákkal is.

Ezt a fizetési módot az is igénybe veheti, aki nem bankkártya vagy bankszámlaszám tulajdonos. A vásárló fizetésekor személyes- és kártyaadatai egy alkalommal sem kerülnek át a kereskedőhöz.

További tudnivalókért látogass el a Paylike weboldalára: https://www.paylike.hu
Ügyfélszolgálata a +45 78 75 51 61 telefonszámon.